COM MILLORAR EL TRÀNSIT INTESTINAL

COM MILLORAR EL TRÀNSIT INTESTINAL

QUE ÈS L’ESTRENYIMENT?

L'estrenyiment és un símptoma i un trastorn digestiu cada vegada més habitual en el món en el que vivim actualment degut a la mala alimentació, la poca activitat física o l'estrès que ens provoca el dia a dia.

L'OMS considera estrenyiment quan hi ha menys de 3 deposicions a la setmana. La freqüència normal se situa entre tres deposicions al dia i un mínim de tres a la setmana, sense haver de fer esforç i sense dolor.

CAUSES DE L’ESTRENYIMENT

Algunes de les causes de l'estrenyiment crònic són:

  • Dieta pobre en fibra
  • Sedentarisme i falta d'activitat física
  • Depressió.
  • Falta d’hidratació.

Aliments per l'estrenyiment

Alimentació rica en fibra com fruita, verdures i hortalisses, llegums i cereals integrals. Prendre probiòtics afavorirà el trànsit intestinal, com el iogurt, kefir o xucrut. Beure molta aigua durant el dia per lubricar a nivell intestinal. Aliments com els flocs de civada, la fruita cítrica com el kiwi, les prunes, carxofes, escarola, endívia i espinacs, llavors de lli; poden ajudar-nos a millorar el transit intestinal.

COLON LAX

Formulat a base de plantes medicinals amb fibra prebiòtica soluble, alga Clhorella y probiòtics que afavoreixen el transit intestinal la detoxificacio del organisme i ens protegeix de possibles irritacions intestinals

COM MILLORAR EL TRÀNSIT INTESTINAL