ALIMENTACIÓ, RUNNING I ARTICULACIONS

ALIMENTACIÓ, RUNNING I ARTICULACIONS

Avui dia el runing s'ha tornat un dels esports més practicats de la majoria de la població. L'èxit d'aquest esport ens fa plantejar si realment ens sabem alimentar i cuidar abans i després de sortir a córrer.

Córrer és un esport de tipus aeròbic, i per tant és important centrar-se a proporcionar al nostre organisme aquells aliments que afavoreixin l'esforç energètic a llarg termini. Per tant és important contrastar amb un expert nutricional les recomanacions energètiques, ja que són diferents en cada cas.

L'alimentació pot variar segons si fem l'activitat al matí o a la tarda.

Durant la pràctica de l'esport és molt recomanable hidratar-se i si la duració de l'activitat és molt llarga introduir algun aliment que ens aporti energia al moment com podria ser fruita.

COM PODEM CUIDAR LES NOSTRES ARTICULACIONS?

El col·lagen proporciona elasticitat i resistència i ens ajuda a evitar lesions. No obstant, els corredors perden col·lagen abans que les persones que no realitzen esport.

CARTIDINA

Complement de col·lagen hidrolitzat enzimàticament d’origen marí, àcid hialurònic amb components naturals antiinflamatoris i analgèsics.

  • Estimula la regeneració del cartilag de forma natural.
  • Millora la qualitat del liquid sinovial i dels teixits en general.

ALIMENTACIÓ, RUNNING I ARTICULACIONS