Viu l'estiu amb salud

Viu l'estiu amb salud

Amb l'arribada de l'estiu tots desitgem lluir una silueta esbelta i ben cuidada, presumir d'una pell sense taques, sense signes d'edat i disminuir la cel·lulitis. Per aconseguir uns bons resultats, és precís que ens recolzem en marques de confiança que garantitzen la seva qualitat així com la qualitat d'uns principis actius potents.

Per mostrar una aparença saludable, és necessari tenir una bona salut interna. El nostre organisme reflexa el nostre estat intern. Per aquest motiu, el nostre equip de terapeutes ha escollit una gamma de fitocomplexes, tots 100% naturals, que poden ajudar a conseguir una major hidratació, nutrició i fermesa de la pell. Per aquest cas, Beauty DN que compta amb nombrosos estudis científics que demostren la seva capacitat d'estimulació de fibroblastos, millora de l'elasticitat i hidratació de la pell.

A més, no hi ha que oblidar que per gaudir d'un bon funcionament a nivell general, és precís comptar amb una bona circulació, tant a nivell limfàtic com sanguini, ja que la sang transporta l'oxigen i els nutrients necessaris per les cèl·lules. Per aquest cas, recomanem Circudina, que a banda de ser un excel·lent antioxidant que beneficia l'organisme en general, ofereix una protecció extra en les parets dels venes així com en la microcirculació. A més, té una potent acció regeneradora gràcies al colàgen marí. 

Ambdós es poden combinar amb Vivedina, pels dies que estems més baixos d'energia i necessitem una aportació extra de vitamines que reforcin el nostre estat vital i ens ajudin a reestablir l'equilibri del nostre cos.

Per últim, hi ha que tenir en compte que durant l'estiu hi ha un increment "d'excessos". Per això la depuració de l'organisme també serà un factor clau. Toxidren diet ajuda en les dietes d'aprimament, cel·lulitis i retenció de líquids, així com en l'eliminació de toxines. Per una detoxificació més específica a nivell de fetge, es recomana Toxidren H, que a més d'eliminar toxines com els metalls pesats, estimula la funció hepatico-biliar, augmentant la contracció de la vesícula biliar i ajudant així a l'organisme en processos digestius.

Per qualsevol consulta, l'equip de terapeutes resta a la vostra disposició per oferir un assessorament més específic.