Diatermia

Ginkgo

Diatermia Digital

Si hem de parlar de la millor tecnologia per el tractament de dolor i la regenaració articular parlarem de la DIATERMIA DIGITAL, pocs centres disposen d'aquesta tecnologia per el preu elevat dels equips i la necessitat d'estar amb el client mentre l'apliques.

A Ginkgo Solucions Naturals disposem de tres equips per tractar de forma ràpida qualsevol tipus de dolor.
No es invasiva, sensació molt agradable, resultats molt ràpids, quan la tècnica manual no hi arriva del tot comença la diatermia, sinó, com ajudariem a una artrosis, fisura, dolor oncològic, espasmes viscerals...


Com funciona?

Innovació en transmissió del senyal.

Transmissió del senyal monopolar (patent 1.055.419 (2033019005). Vam aconseguir focalitzar el dipòsit d'energia allà on volem.

Sense elèctrode de retorn. L'energia es propaga de forma controlada sense refracció d'ones.
Dipòsit d'energia. Escalfament dels teixits de l'interior a l'exterior minimitzant el risc de cremades.

Ginkgo

Innovació en control del senyal.

Al modular digitalment el senyal enviem l'energia en paquets d'ones, sent l'energia resultant la determinada per l'àrea dels paquets.

Modulant la senyal digitalment amb diferents freqüències i amples de pols podem produir efectes calòrics, piezoelèctrics-ressonadors i mecànics, i pot actuar específicament sobre gran quantitat de patologies i no només amb l'efecte calòric.

Efectes fisiològics.

    Tèrmic
  • Incrementa el metabolisme dels teixits, augmentant l'aportació d'oxigen i nutrients a la zona, accelerant l'eliminació de residus alhora que produeix un estímul de la circulació limfàtica. Efecte analgèsic i antiinflamatori.

  • Mecànic
  • Facilita l'alliberament de substàncies vasoactives que augmenten l'oxigenació dels teixits.

  • Piezoelèctric i ressonador.
  • Activació biològica en profunditat actuant a nivell de la membrana cel·lular incrementant els seus intercanvis amb el medi extracel·lular, donant com a resultat una repolarització cel·lular i derivant en una regeneració biològica única dels nostres equips.
Ginkgo

Introducció transdèrmica Digital.

Penetració garantida de manera no invasiva de qualsevol actiu independentment de la seva polaritat i pes molecular, en el pla de profunditat desitjada. Dermis, Subdermis, Interfase o Capilar.

Tractament del dolor.

Artràlgies, Artritis, Artrosi, braquiàlgies, Ciàtica, Consolidació de fractures, Esquinçament muscular, Epicondilitis, Esquinços, Espasmes musculars, Estirament muscular, fasciculacions musculars, Fenomen del membre fantasma, Fractures recents, Hèrnia discal cervical, Hèrnia discal lumbar, Osteoporosis, lumbociàtica, Periartritis escapulo- humeral, poliartrosi, Pseudoartrosi, Retard de la consolidació òssia, Síndrome del túnel carpià,Tendinitis d'Aquil·les, Trisme...